Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért laggol a Prototype?

Miért laggol a Prototype?

Figyelt kérdés

Az első részt el kéne hogy bírja de very lowon is laggol, annyira hogy élvezhetetlen a játék.

Gépem: Intel Pentium Dual CPU T2370 @1.73Ghz 1,73 GHz

RAM: 2Gb

Videokártya (itt lehet a baj): Mobile Intel 965 Chipset Family 256vr

2014. dec. 17. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Az egész gép határeset.

A 2 GB Ram még rendben van (ha 32 bites rendszert használsz), de a videókártya gyenge a játékhoz. A processzor pedig "elmegy". Tudom hogy a minimumnál 3 Ghz-s Pentiumot ír, de az kb annyit jelent hogy azon még elindul.

2014. dec. 17. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
de kár, pedig annyira tetszik.
2014. dec. 18. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem szívesen ajánlom, de egy GT 210-es kártyát már kb 8k-ból kapsz, amivel moderált grafikai beállítások mellett tudsz vele játszani.
2014. dec. 18. 21:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajna laptopom van . Annál pedig úgy tudom nem lehet cserélni.
2014. dec. 23. 14:44
 5/5 Oszkár7 válasza:
ELÉG VOLT AZ OKOSKODÁSBÓL!!! Kisfiam nekem ugyanilyen laptopom van és megy a játék. Elsőnek is az Ocean Of Games-oldalról letöltöd a Prototype-ot. Aztán a Solvetube-oldalról a Prototyep telepítés videót. Majd a videót követed és mindent megcsinálsz amit a videóban látsz. Pl. Letöltöd a DirectX11-et majd a videóban meglátod. A játékban ne előrre nézz telyesen egy nagyon picit lefele és megszűnik minden lagg. Ha ,meg egy épületen vagy akkor pedig felfelé nézz.Biztos, hogy működni fog. Jó játékot.
2016. márc. 25. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!