Valaki játszana vámpíros szerepjátékot emailben?
Egy játékost keresek, aki szeret írni és lehetõleg 16 évesnél idõsebb...
Nincs elõre eltervezett ötletem, úgy gondoltam, hogy a történetet ketten alakítjuk majd ùgy ahogy jön... A karaktered akármilyen nemû lehet, én is akárkit " eljátszok " . A cél az, hogy egy izgalmas vámpírstoryt hozzunk össze. Hogy segítsek a téma lehet a következõ:
Áldozat és Vadász, Vámpír-románc, Mester és Tanitvágy barátsága vagy viszálya...
Írj nekem ha érdekel és küld el kezdésnek a karaktered nevét és a fontosabb adatait röviden! Nem mindig tudok rögtön válaszolni, de igyekszem!
Te gyógyszeres kezelés alatt állsz?
BackToÓvoda.
Nicsak ez jól hangzik! :-)
Én leszek a vámpírlány aki beleszeret egy ember fiúba. Namármost a fiú nem tudja hogy vámpír vagyok, de a legszebb az egészben hogy még én se. legalábbis a történet elején. Mert én nem átváltoztam hanem vámpírnak születtem. Csak még nem vagyok felvilágosítva, mivel a nevelőszüleim emberek. .....Valahogy így jó lesz? Ja! Én nem tudom hogy a szüleim nevelő szüleim, csak akkor derül ki ha kiütköznek a vámpírtulajdonságaim.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!