Mit csináljak a játékossal?
Figyelt kérdés
3 hónapja rendszeresen 1 héten legalább 6-szor megtámad egy játékos az arénában (Garbage Garage.) Lehagyni, megelőzni nem tudom őt, mert: Fegyvere a lehető legjobb, nekem az életben nem fog olyat adni. de ha adna is, az sem lenne elég. 2. Az összes pénzét a kocsijára költi és én ezt nem teszem, mert kell gyűjtenem még a sugárhajtásúra is.2014. dec. 13. 21:57
1/1 anonim válasza:
Ha trágár akarnék lenni, azt mondanám, sz**d le.
Tudod, az összes böngészős játékban vannak olyan "játékosok" (valójában a játék által irányított botok), akik mindenkinél jobbak, hogy így ösztönözzék vásárlásra a játékosokat. De lehet, hogy egy igazi őrült, aki képes tízezreket elkölteni egy böngészős játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!