A Call of Duty 1-ben hogy kell cheat-elni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 18:51
11/16 Lordomi válasza:
0_0 a paransikonon jobb klikk, majd tulajdonságok, utána ot van hogy cél, annak a végére ÍRD mert másolásbeillesztésse nekem nem fogadta el
12/16 Lordomi válasza:
am nekem a burnville-s nem jó mert akk arra a szintre dob
13/16 anonim válasza:
Am ja! Ez sztem csak ki*aszásként írta le,mert tényleg csak arra a pályára dob ki! Ha például Pavlov's House-t írom akkor meg oda.
14/16 anonim válasza:
mit csinaljak ha unkow comman:azt amit mondtatok nem ertem
pedig mindent megcsinaltam es semmi
15/16 anonim válasza:
lordomi elmondom neked hogy utana rakj egy szokozt Xd mert nem probalgatsz
16/16 anonim válasza:
Valaki magyarázza már el normálisan,mert az,hogy egy oldalról bemásolunk egy hibás bejegyzést,aminek az instrukciói nem működnek az nem igazán nagy segítség a kérdés megválaszolására.A cél megvan.Hogyan kell?Tényleg nem lehet bemásolni,csak írni?A macskakörmöket hová kell behelyezni?Hogyan kell a cél sávban kinéznie a parancsnak?Valaki légyszi segítsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!