Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valami ehhez hasonló 2d...

Valami ehhez hasonló 2d Survival (túlélő, sandbox) játék?

Figyelt kérdés

Amiket ismerek:

Terraria

Craft the World

Starbound

ennyi ugrott be így hirtelen. amúgy legjobb az lenne, hogyha egy Craft the World-höz hasonló játékot tudna valaki írni. tehát hogy ugyan az mint most, csak ott egy embert irányítunk ahogy akarunk, nem úgy mint a Craft the W. -be (h többet).

2014. dec. 13. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
nem ismerem ezeket név alapján de túl élős játéknak tudom ajánlani minecraftot és az unturnedet az utóbbi steames játék
2014. dec. 13. 12:29
 2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy 1. helyesírási könyv van e a birtokodban. 2. elolvastad e RENDESEN a kérdést. 3. Tudod e mi az a 2D..
2014. dec. 13. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:

1.Úgy látom nem kell mert meg érteted amit írni szerettem volna.

2.Nagyjából elolvastam és az én k**rva számat hogy segíteni próbáltam ..... "kérdés ilyen embernek minek"

3.Tudom mi az a 2d gondoltam alacsony gépigényű játékot szerettél volna ami túlélős.

2014. dec. 17. 22:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem. 2D jatek is lehet jo grafoval :D Amugy a 2D az pl. Oldalnezetes pl terraria, craft the world stb.. 3D az pedig pl gta saints row stb. Van 2.5D is, (par hete lattam xd) mint pl Stronghold, command and conquers stb.
2014. dec. 18. 07:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Telorol irtam. Amugy: unturned es a minecraft az 3D :) egy kis tuto: van X Y es Z tengely benne. Szelesseg mahassag es vastagsag. Utobbiban nem vagyok 100% biztos.
2014. dec. 18. 07:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudom hogy minecraft 3d... 360 fokban szabadon mozoghatsz a világban,2d felül vagy oldalnézetes "azért írtam ezeket mert túlélős játékok aminek alacsony gépigénye van és hát ha nem ismered őket"
2014. dec. 18. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!