Mi a véleményetek a Minecraft nevű játékról?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik frissítés volt a legjobb,miért tetszik nektek...2014. dec. 12. 20:36
11/18 anonim válasza:
A f@*zomat a fejlesztökbe.Nyomoroncok.Azér a pixeles, 8 bites szarért annyi pénzt kérni.És még androidon is fizetni kell!Egszóval fos
12/18 anonim válasza:
Olyan skint raksz rá, amilyet akarsz, csak nem fogja bírni a géped full hd felbontásban azt a "szart". Nagyobb ennek a gépigénye, mint gondolnád.
13/18 anonim válasza:
Ezt egy hūjegyereknek bemeséled, de nekem nem..játszottam vele....Akármilyen foson elfut, ha van benne cideokártya, vagy 2 RAM-os
14/18 anonim válasza:
Látszik, hogy csak kötekedni vagy itt. Java-val működik a játék, olyan szarul van optimalizálva hogy zabálja a gépet.
15/18 anonim válasza:
Ja, 2 gb RAM-on benyomod a játékot hülyegyerek, meg csatlakozik rád még 2 játékos, aztán heló szia szevasz, elszáll a játék. Még régen tényleg nem kellett hozzá gép, de most már annyi minden van benne, hogy lassan erőmű kell.
17/18 anonim válasza:
22 vagyok, de te tuti, hogy maximum 13 :D
18/18 anonim válasza:
Ha 22 éves vagy akkor keress magadnak állást, és ne virtuálisan keménykedj itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!