Ha veszek egy Xbox 360-at, akkor a Marketplacen keresztül le tudok tölteni olyan játékokat, amik már nem kaphatóak boltban, lemezen?
Figyelt kérdés
Pl. Saints Row, Forza Motorsport 2, Tony Hawks Proving Ground, stb. (leginkább a Forza 2 kellene)2014. dec. 12. 02:21
1/4 anonim válasza:
Bármit le tudsz tölteni, amit csak szeretnél.
Egyébként, az általad említett játékokat, használtan, még simán megkapod valamelyik konzol boltban.
2/4 anonim válasza:
Hát, ha fent van a Marketplace-n akkor igen...
Mikor én boxoztam még elég szűk volt a kínálat és sok gyöngyszemet nem találtam meg.
3/4 anonim válasza:
Szerintem vegyél olyan xboxot ami kicsit megvan hackelve.. Az ismeretségi körömbe 2-3 embernek is hasonló xbox-a van. Elvileg csak letöltöd a játékot (n.corerol, vagy máshonnan) átmásolod és megy a játék.
4/4 A kérdező kommentje:
Régebben volt flashelt XBOX-om, de utáltam, mert jöttek az új játékok, nem vitte el, frissíthettem volna, a multi kilőve, stb. Soha többé nem akarok ilyesmivel kínlódni, azért most normálisan szeretnék játékokat venni. Amúgy egy Forza 2-t sikerült már szereznem használtan. PS1, PS2 meg sima XBOX-nál oké a moddolás meg bármit letöltesz, kiírod és játszol, de az újaknál csak a gond van vele. Inkább eredeti. Mikor kijött PC-re a GTA 4 mindenki szidta mint a bokrot hogy nem fut jól a gépén. Én megvettem eredetiben és semmi bajom sem volt vele. A tört verzió vagy 20%-al lassabb és csak Vistán fut úgy-ahogy, Win7-en állandóan beakad meg ugrál az FPS.
2014. dec. 20. 03:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!