Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A league of legends refer a...

A league of legends refer a friend hogy működik?

Figyelt kérdés
Meghívtam 3 barátomat és nem kapták meg az e-mailt ami a referral link-et tartalmazná ezért az egyiknek elküldtem a linket. Ő csinált is egy accout az én referral linkem alól elérte vele 10-es szintet már de nekem a profilom nem is jelzi hogy elérte. Akkor most hogy is van ez?

2014. dec. 11. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:

1.

Weblapon kell bejelentkezni, lap alján középen "refer a friend", majd ott tudod kiváltani a bónuszokat.

2.

Skype, TS, ott küldd el nekik a Referral Linket, ne e-mailbe.

3.

Játékon belül soha nem fog neked jelezni barát meghívással kapcsolatban, azt ne is várd, nézd a weblapot 1. pont szerint ha ez érdekel.

2014. dec. 11. 21:14
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi igen értem én csak már egyik haveromnak megvan a 10 szint nekem a weblapon viszont nem is jelzi hogy meglenne neki
2014. dec. 11. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
lépj ki és jelentkezz be megint a weblapon.
2014. dec. 11. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:
hát ez sem segített ugyan úgy nem érzékel semmit a pending invitations-nál 3 van a completed-nél pedig 2 és mind a kettő csak 1 es szintű
2014. dec. 12. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!