Gta san andreasnal nem tudok menteni, miért?
le toltottem a gta san.t már 4 re de mindig az a baj hogy nem lehet menteni. ezt irja a játék:there was an error while saving the current game.please check your save game directory. a google forditoval rá jottem hogy baj van azzal a mappával ahová mentené de nem látok ott semmi bajt
nem tudom mit csináljak egyzser régebben már fennt volt a gépemen (1-2 éve) akkor kékhalálos lett a gép és ujra kellett telepiteni és most megint szeretnék vele játszani multizni (SAMP-ozni) tudok.
fogalmam sincs mit csináljak a köszi a válaszokat előre is
1.válaszolo nem tudom mivel érdemeltem ki de köszönöm
2. válaszol le szedtem a az irás védetséget meg minden és ha menteni akarok akkor ki irja hogy a mentés rendeben van de viszont ha ki lépek és játszani akarok megint akkor nem mutatja ki irja hogy rendeben van a mentés de amikor a benne vagyok a játékban és még egygyet akarok menteni akkor is ugyan ugy nem ir ki semmit
hulye vagyok bocsi :D
2. kommentelo ki bontando fájlt csináltam meg nem irásvédettre
de az a baj hogyha megcsinálom mind a két mappát (amiben van a gta és a másikat) nem irásvédettre le okézom meg minden de ha ujra meg nézem a tulajdonságnál akkor ugyan ugy irásvédett lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!