Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most mi baj van?

Most mi baj van?

Figyelt kérdés
Nem értem mi abban a gond ha egy lány kockul? Miért nem csézhet? Rossz dolog ha egy lány a Counter Strike játékkal játszik? Akkor mi változik..hát semmi. Olyan sokan elítélik ezt ha egy lányok játszanak :(

2014. dec. 11. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért, baj? Mármint nekem eddig senki se mondta hogy gond lenne hogy CS-zek meg más játékokkal játszok...

Elítélni biztosan nem ítélik el azt, ha játszol. Max nyernek a sztereotípiák, vagy egy 200 kilós, pattanásos csaj vagy, vagy pedig egy bombázó aki meg nem bír játszani, csak a cickóit mutogatni. Mellékes dolog hogy a legtöbb esetben abszolút nem így néznek ki a lányok akik játszanak, hanem teljesen átlagosak...az meg hogy "gamer girl" hülyeség, mi is gamerek vagyunk nem kell a nemünk miatt külön kategóriát kitalálni...

Szóval kérdésere a válasz: Nem gond, csináld azt amihez kedved van :)

2014. dec. 11. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem elítélendő, csak furcsa, mivel a Counter Strike egy fiús játék, ez persze nem jelenti azt, hogy lányok nem játszhatnak vele, sőt... Sok lányt ismerek, aki játszik fiús játékokkal. Szerintem ez nem baj, nem muszáj egy lánynak barbiznia meg sims-eznie...

Amúgy tapasztalatom szerint pedig a lányok mindent megkapnak így a szerveren, értsd akár admin jogot, udvarlást, stb... Tehát a legtöbben nem elítélnek, hanem inkább örülnek, hogy van ott egy lány is.

2014. dec. 11. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ez téged zavar, akkor találj ki olyan nevet a játékban, amiből nem jönnek rá, hogy lány vagy... Ennyi. :) De szeritnem nyugodtan vállald fel magad. Speciel én örülök, ha egy lány ellen játszhatok. :)
2014. dec. 11. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy akik ezt elítélik, akik emiatt belédkötnek, azok életükben nem játszottak ezzel a játékkal. Az ilyen gyerekes felfogású emberekkel ne törődjél! Nem ez határozza meg az ember, hogy mivel jtászik, vagy hogy egyáltalán játszik-e valami PC játékkal. Semmivel nem jobb a piálás meg a cigizés, sőt, azok inkább károsak. Nyugodtan cisnáldd azt, amihez ekdved van.
2014. dec. 11. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!