Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan győzhető le Metal Gear...

Hogyan győzhető le Metal Gear Solid Pschyo Ninja?

Figyelt kérdés
Nagyon rá kattantam a Metal Gear Solid első részére .Annál a résznél akadtam el ahol Meryl el együtt megyünk már és pschyo ürge megszállja ezután ugyebár fénygránát de ezután semmit nem tudok neki ártani.Hiába lövöm nem találja el egy töltény sem.A szobában a repülő tárgyakat kerülgetem már rá ment az egész napom a sírás kerülget :DKérlek segítsetek mit rontok el.Néztem videót ,de ott simán tudja lőni.

2014. dec. 9. 18:55
 1/3 A felhasználó ***** válasza:
A PS1es verzióba amikor megbénít és nem tudod irányítani magad, át kellett dugni a kontrollert az első slotból a másodikba hogy menjen. És ha nagyon nem megy, kapsz rádióhívásokat is amiben kapsz tippeket hogy hogyan juss tovább. Amúgy meg Mantis, nem ninja.
2014. dec. 9. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Psycho Mantis. Ha ps-en játszod, akkor az igazi. Demonstrálja az erejét a kontroller rezgetésével, és olvas a gondolataidban. Megnézi milyen játékokkal játszol és kommentálja őket, azt is, mennyire mentettél gyakran. Plusz figyeli mit nyomsz a kontrolleren. Ezért kell átdugni a kettes portba. Onnantól nem érti miért nem tud benned olvasni. PC-n játszva eleve nem tud olvasni, szóval simán megölhető. Csak Meryl-t pofozd meg lábbal, amikor a fejéhez tartja a fegyvert.
2014. dec. 18. 14:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 2-diknak (lol) :D na mantis-t megyek kivégezni :D
2014. dec. 19. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!