Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends. Rengarral...

League of legends. Rengarral miért nem tudok olyan jól játszani mint zeddel?

Figyelt kérdés
Zeddel nagyon profin nyomom de rengarral nagyon szarul, pedig régebben megvan mint zed. nem tudom hogy rengarnál mire gyurjak. életerö,páncél,sebzés,töltési idö csökkentés, vagy esetleg támadási sebességre. help!

2014. dec. 9. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:

hova viszed? más kell junglebe mint topra.

Amúgy nem nehéz a rengar se.

Régebb óta megvan rengar, egy dolog. Nekem már a kezdetektől megvan Poppy (mivel először a 450eseket vettem meg), mégis jobb vagyok egy rammus-szal, ami kb fél éve van meg. Gyakorlás mindenek felett.

2014. dec. 9. 16:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Heló!

Rengarná la pozíció az egyik legfontosabb. Nagyon át kell gondolnod, mikor bocsátkozol harcba - természetesen itt msot nem a top-ot értem, ahol főként 1v1-ben elsz részed. Ha rosz a belépőd, nagyon nehéz helyrehozni.

Rengarnak attack dmg kel elsősorban, hiszen a Q ad attack speedet. Ad kel neki és armor pen, life steal. Szituáció függő, mit veszel ,de voltaképp a hídrával sose lőhetsz mellé, a többi meg a tankos ellenfelektől és atöbbiektől függ - sok az ap, akkor malmortius, sok az amror tnak, akkor last wisper, életes tank akkor ruined king...

Topra ajánlott dorans blade-el kezdeni, sokan felviszik 4-ig - igen, 4 dorans blade -, de érdemes leglaább kettőt venni, aztán pedig jöhet a tiamat vagy hexdrinker, attól függ mi az enemy.

Továbbá angyon fontos, hogy a stackjide a belépő leőtt leglaább 4-en legyenek. Hsizen létfontosságú, hogy a 3 alapképességed vlaamelyikének fokozott erejét minél előbb tudjad használni.

2014. dec. 9. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!