League of legends. Rengarral miért nem tudok olyan jól játszani mint zeddel?
hova viszed? más kell junglebe mint topra.
Amúgy nem nehéz a rengar se.
Régebb óta megvan rengar, egy dolog. Nekem már a kezdetektől megvan Poppy (mivel először a 450eseket vettem meg), mégis jobb vagyok egy rammus-szal, ami kb fél éve van meg. Gyakorlás mindenek felett.
Heló!
Rengarná la pozíció az egyik legfontosabb. Nagyon át kell gondolnod, mikor bocsátkozol harcba - természetesen itt msot nem a top-ot értem, ahol főként 1v1-ben elsz részed. Ha rosz a belépőd, nagyon nehéz helyrehozni.
Rengarnak attack dmg kel elsősorban, hiszen a Q ad attack speedet. Ad kel neki és armor pen, life steal. Szituáció függő, mit veszel ,de voltaképp a hídrával sose lőhetsz mellé, a többi meg a tankos ellenfelektől és atöbbiektől függ - sok az ap, akkor malmortius, sok az amror tnak, akkor last wisper, életes tank akkor ruined king...
Topra ajánlott dorans blade-el kezdeni, sokan felviszik 4-ig - igen, 4 dorans blade -, de érdemes leglaább kettőt venni, aztán pedig jöhet a tiamat vagy hexdrinker, attól függ mi az enemy.
Továbbá angyon fontos, hogy a stackjide a belépő leőtt leglaább 4-en legyenek. Hsizen létfontosságú, hogy a 3 alapképességed vlaamelyikének fokozott erejét minél előbb tudjad használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!