Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudnátok valami jó játéoka...

Lovász19 kérdése:

Nem tudnátok valami jó játéokat modnani erre a gépre? 2. 0ghz proci intel dual core. Ram:3GB Videókártya:1300MB

Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:

"Videókártya:1300MB" :))

Játékok: Half Life 2, Panzers sorozat, Warcraft 3, Spellforce 2, Coutner Strike: Source, Far Cry, F.E.A.R - bár lehet, hogy necces lesz -, NFS Most Wanted, Paraworld, Medieval 2, League of Legends, Battle for Middle Earth 2 talán - az 1 biztos -, Prince of Persia 1-2-3.

Jó játékot.

2014. dec. 9. 14:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, hát igen 1300MB mert integrált :))
2014. dec. 9. 15:18
 3/7 A kérdező kommentje:
És ez a prince of persia 3 van hozzá kiegészítő? Mert utána néztem, és van egy pár része.
2014. dec. 9. 15:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert, megnéztem és elég jónak tűnik játszanám de nem tudom melyiket szedjem le mert beírtam hogy 3 és kiadott egy csomót az Ncore.
2014. dec. 9. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Heló!

Íráom a cymeit sorrendben:

The Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones.

Az első rész mesésebb, a második elég darkos - az én kedvencem, a zenéje minden idők egyik legjobbja -, és változnak az idősíkok - múlt-jelen. A harmadik a lezáró rész, számos újdonsággal, mint a fogathajtás, valamint a herceg sötét énjének feltűnées, ami másféle játékmenetet igényel kecsegtet, remek lezáró rész.

Az első részt én speciel kihagytma ,de a második és aharmadik együtt 12+ óra játékidőt garantál.

2014. dec. 9. 15:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben értem köszönöm a választ! :)
2014. dec. 9. 16:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha tudsz, akkor még jöhet :)
2014. dec. 10. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!