Ha Pou-ban elérem az utolsó szintet akkor mi történik, nem kap utána pénzt, mert már nem tud másik szintre lépni?
Köszönöm a választ! ...hát akkor jó ha végtelen szint van, csalhatok a tömés-lefogyasztás módszerrel amennyit akarok :D
Megírom mi történik a 160-as szintnél, remélem nem szívom meg :D
Már karácsony körül elértem a 160-as szintet csak elfelejtettem írni :P .. hát megy tovább a játék :D csak már ki...szott nehéz másik szintre lépni akármennyit játszok vele, nem tudom elképzelni, hogy milyen nehéz lehet már 300 valahanyas szinten másik szintre lépni de örülök, hogy megy tovább :D
3-as nem online játszok :(
Ahogy frissűl a játék úgy mindig növekszik a max színt. Most a legújabb verzióban a 270 a max színt de láttam már olyan hogy valamilyen pounál a szintnél ezt írta ki: -9999999999
De ez szerintem valami bug. Szóval válaszolva a kérdésre 270 a max színt. Én most 194-es vagyok és nekem az volt régen a célom hogy megdöntsem a 300at de utána láttam egy csomó pounál hogy elérve a max színt és az 270es volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!