Ha a tv sd tv és nincs hdmi-je akkor mondjuk egy playstation 4-nek sokkal rosszabb a grafikája, vagy elfogadható? (És nagyon csúnya a grafika?
Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 17:17
1/5 anonim válasza:
Ha nagy a képernyő legalább, akkor nem annyira vészes. Én pl. kisebb TV-n játszottam így és gyakran a kis szövegek olvashatatlanok voltak. Úgy azért meglátszik erősen a különbség, pixelesebb, homályosabb lesz a kép. Nagy képeryőn is csúnyább lesz mindenképp, de sztem ott megszokható.
2/5 A kérdező kommentje:
És mi számít nagynak?:)
2014. dec. 9. 17:52
3/5 anonim válasza:
Ps4-et csak HDMI kábellel lehet tv-re kötni
4/5 A kérdező kommentje:
Elvileg ha van aux kábeled(piros,sárga,fehér kábel)akkor azzal is rá lehet kötni.Legalábbis egy "unboxing" videóba azt mondták.
2014. dec. 21. 22:27
5/5 anonim válasza:
Nem lehet (saját tapasztalat mert nekem is van) talán lehet hozzá átalakítót venni de nem sok értelme van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!