Mért akadozik a Sniper Ghost Warrior 2? Több lent! Fontos!
Akadozik a Sniper Ghost Warrior 2 pedig meg van minden rendszerkövetelmény.
Gépem:
Intel Dual-Core Cpu e6500 2x2.94ghz 2 mag
3 gb ram ddr2 800mhz (az egyik corsair)
Amd radeon hd 6450 1gb ddr3 64 bit
Nem is akadozik inkább szaggat a játék lassú vagy nem tudom .mi lehet a problem?
Minimum rendszerkövetelmény:
CPU:1 magos 3200MHz
RAM:1024mb
VGA:S.M 3.0 512MB
Ajánlott rendszerkövetelmény:
CPU:2 magos 2000MHz
RAM:2048mb
VGA:S.M 3.0 1024mb
Még az ajánlott is megvan hozzá!
Az alaplapot is feltüntethetted volna, azon is sok múlhat.
Szaggatni azért szaggat, mert gyenge a ramod. Alapból DDR2-es, kis óra jelű. Gondolom win 7-et használsz, aminél az alap 1GB ram evés szokott lenni, 64bit-en még több is.
Első körben próbálj meg szerezni két ugyan olyan ramot, sajnos ha nem ugyan az a típus, nincs dual channel, ami nagyon érezhető, főleg a gyengébb gépeknél (mint amilyen ez is).
Merevlemezed (HDD) hogy áll? Töredezett mentesítve van? Mikor volt utoljára újrarakva az operációs rendszer? Minden frissítést letöltöttél?
Első kommentelő vagyok!
A kedvedért letöltöttem magamnak steamről (ami már patchelt edition), és az én két fokkal erősebb kártyámmal is lassú!
4GB DDR3 Ramom van, ami 1600 MHZ-s, és egy Kétmagos Pentiumom, ami 3.2 GHZ-s. Ezen játék esetében nálam jól kéne futnia, viszont a videókártyám egy GT630-as, amivel szintén lassú a történet.. 90%, hogy lassú a videókártyád a játékhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!