Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen szilikon sprayt vegyek...

Milyen szilikon sprayt vegyek rubik kockához, hogy gyorsanforogjon? Most is elég gyors, de néha nehezen tekerhető.

Figyelt kérdés

2014. dec. 7. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Igazából nagyjából mindegy, milyen szilikon sprayt raksz bele, a többség azonban "szilikon 1000" nevű terméket használja.

Milyen Rubik kocka? Eredeti? Illetve ha igen, kb mikori? Ha eredeti, és a 80as évekből van, akkor igazából nem tudsz már rajta sokkal többet gyorsítani, javítani.

Ha egy modern speedcube-ról beszélsz, akkor lehet a csavarokon kéne kicsit lazítanod, hogy ne legyen nehezen tekerhető (habár azok kb fullra behúzva is elég könnyen tekerhetők).

Ha meg akarod tartani az eredeti kockád, akkor esetleg modold, találsz csomó videót ebben a témában a neten. Szerintem nem éri meg modolni, túl sok idő és energia. Hanem inkább vegyél egy rendes kockát. Ha olcsón akarod, akkor ajánlom a MoYu GuanLongot, kb 3 dollár, azaz kb 800 forint. Online lehet rendelni.

2014. dec. 8. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, egyébként egy tescós kockám van de egész jó. Karácsonyra tervezek egy dayan 5 zanchi-t.
2014. dec. 9. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Majd látni fogod, hogy a ZhanChi mennyivel jobb :) A tescos kockát legfeljebb "közepesen sz@r"-nak mondanám.
2014. dec. 9. 16:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Közben nézelődtem és talltam egy FnagShi Shuang Ren nem kockát, ami elég jónak tűnik videók alapján. Melyiket ajánlanád? Ezt, vagy a ZhanChi-t?
2014. dec. 9. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
ÉN más vagyok. Zhanchi szerintem jobb. Én moyu Aolongot használok. Szilokonra meg Prevent szilikont fújok bele (bár az aolongba pont nem fújtam). Igazából gyorsabbak letttek tőle.
2014. dec. 9. 19:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a segítséget.
2014. dec. 9. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem A Shuangrennél jobb a Zhanchi.
2014. dec. 9. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!