Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri-e, és miért éri meg...

Megéri-e, és miért éri meg PS4-et venni?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék az árról beszélni, nem az a lényeg. Szóval azt szeretném tudni, hogy szerintetek megéri-e, illetve miért éri meg venni PS4-et?

(Esetleg ha valaki az xbox one-t részesíti előnyben, az ő véleményére is kíváncsi lennék, miért választotta azt, és miért gondolja úgy, hogy jobb választás volt mint a PS4).

Köszönöm!

2014. dec. 7. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát most 1 év elteltével már jobban megéri

Egyrészt azért az árért amibe tavaly csak a konzol került, ma már hozzáadnak egy Far Cry 4-et vagy GTA 5-öt

Másrészt az elmúlt év eddig azt mutatta hogy ennél a generációnál nincsenek olyan nagy problémák mint az előző generáció rajtjánál (eddig még...)

Harmadrészt mostmár tényleg van rá kinálat (Far Cry 4, GTA 5, The Crew, Destiny, Sniper Elite III, Dragon Age: Inquisition jövőre jön a Witcher 3, Dark Souls II: SotFS, Mortal Kombat X, Metal Gear Solid V

exkluzívok: Last of Us, inFamous, Bloodborne, Uncharted 4, Order 1886)

Viszont az új játékok ára max egy ezressel csökkent és ott van az éves PS plusz tagság díja ha multizni akarsz

2014. dec. 7. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Mégis egészében véve én azt mondom érdemes lenne várni még 0,5-1 évet a megvásárlásával

Túl nagy különbség még nincs igazán a két generáció között (a Shadow of Mordor és inFamous Second Son kivételével) én inkább várnék valami olyan játékra ami már tényleg kihasználja a gép adta lehetőségeket és nincs visszaszorítás az előző generációs változat miatt vagy azért mert a Microsoft fizet a fejlesztőknek

Ezért én elvből nem veszek PS4-et a Bloodborne, Uncharted 4 vagy Metal Gear Solid V megjelenése előtt

2014. dec. 7. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!