Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Allis vagy hordás? Melyikre...

Allis vagy hordás? Melyikre esküszöl?

Figyelt kérdés

Próbáltad már mind a kettőt?

Úgy vettem észre, hogy a hordásoknál sok dolog nincs meg, ami az allisoknál adott, vagy könnyebben hozzáférhető.

Az kellett volna hogy cél legyen, hogy két egyenlő felet hozzanak létre, de például mikor a hordásoknak sámánjuk volt, az allisoknak lett dranei, hogy lehessen nekik is, cserébe a hordásoknak lett blood elf, hogy legyen paladin. Most az allisok kapnak farkasembert, a hordások egy zöld nyomorékot... Így nem nagy csoda, ha nem olyan májerek. :/ Nem?

Nem sok lány WOWozik, mégis viszonylag sok a lány karakter. Neked van lány ismerősöd aki WOWozik?

Kort és nemet írjatok légyszi.

2010. jan. 31. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

18 F vagyok és For the Horde(van hordás kötött sapkám is :D )!

Ismerek lányokat akik wowoztak/nak mind horda mind a gnómos oldalról.

Úgy vettem észre hordában kevesebb a kisgyerek(bár a blood elfek azért wonzanak párat)

Mire gondolsz mi könnyebb az alisoknak?

2010. jan. 31. 20:30
 2/13 A kérdező kommentje:

Például nincs olyan skillje a hordásoknak, ami az engineeringet húzná; és tudtommal nem tudják leszedni a lassítást. Sok jó terület allis, vagy hozzájuk közel van, a hordásnak meg messzire, allis részeken át kell másznia ahhoz, hogy ugyanoda eljusson. Pl. Outland. És mikor elkezdtem próbálgatni az allist, már csomó olyan apró kis jópofa questet találtam, aminek megfelelővel hordásként nem találkoztam; (tehát jópofa dolgokat lehet kapni a questek végén).

A játékosok átlag életkoráról nem tudok nyilatkozni, én alapból úgy vettem észre, hogy a játékban sok a fiatalka. Hogy melyik oldalon van több, nem tudom, de tapasztalataim szerint nem tudnék kifejezetten a te álláspontod mellett szólni, bár az allis oldallal még igencsak ismerkednem kell.

Honnan van a sapkád? :D

Amúgy úgy vettem észre, hogy akinek van egy kis esze a lányok közül, titkolja hogy lány... :P

2010. jan. 31. 21:11
 3/13 A kérdező kommentje:

De amiket már leírtam, azt sem tartom igazságosnak...

Tehát hogy a sámánunkért cserébe paladint kaptunk; most nekik farkasemberük lesz, nekünk meg valami takony...

2010. jan. 31. 21:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem az határozza meg a játékstílusod (max rp szerveren) hogy allis vagy hordás vagy. A WoWCat-ról meg annyit, hogy ha tényleg bejön, iszonyat nagy botrány lesz (ezt csinálják, nem a dia3-at meg a régóta ígért sc2-t? igazából már régen el kellett volna kezdeni szidni őket, mint a rongyot). Nekem a draenei-k tetszenek, de LK-n racial miatt inkább humant kezdenék. Hordába az orknak az 5% stun resist +2 percenként extra sp és ap elég jó, meg az undead racial se rossz, ha pvpzni akarsz. Leglámább dolog a tauren, a kisebbségi komplexusos kiccsávók csinálnak csak.
2010. febr. 1. 19:01
 5/13 anonim válasza:
Lány vagyok (21), hordás (blood elf warlock).:D És utálom a gnómokat. A húgom (17) is hordás. Mindig mikor előveszem a gépet, h most játszok, kicsit néznek, h lány vagy és WOWozol?? Jóhogy! :D
2010. febr. 2. 10:38
 6/13 anonim ***** válasza:

GoodsforGamers forgalmaz Jinx sapkákat:

[link]

Kellemesen meleg.A hordások skillből játszanak

2010. febr. 2. 14:43
 7/13 A kérdező kommentje:

Én is lány vagyok és 21, (de pl a játékban nem híresztelem inkább). :)

Köszi a sapkás infókat! :)

2010. febr. 3. 05:16
 8/13 anonim ***** válasza:
én egyik kasztot se szeretem, fizetett GM vagy adatbázis felügyelő szeretek lenni a wowban :D
2010. febr. 6. 12:45
 9/13 A kérdező kommentje:

Mennyit fizetnek a GMkedésért? - ha szabad tudni?

És mi kell ahhoz hogy valaki GM legyen?

2010. febr. 8. 02:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Én ugy gondlom h ne halggas semmire és senkire csak magadra. Nekem pl amikor elkezdtem haverjaim belekényszeritettek abba h allys legyek és undorodtam töle h human legyek de mégis azht mondták h az a legyjobb. De amikor megszünt a szero és átmentem 1 másikra ott már szabad akarattol vezérelve döntöttem és elsölátásra beleszeretttem a karakterembe amint megláttam. Ezzel csak azt akarom mondani h ha teccik vmien karakter vagy faj, elsö látásra használd azt nekem bejött. És az a karakterem a legnagyobb büszkeségem.

18/férfi

2010. febr. 19. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!