Tudtok jó játékokat pc-re?
Ennél kicsit kissebb gépigényű játékokat szeretnék!Mindegy,hogy milyen játék.A gép márkájával ne törödjetek csak,hogy el-e vinné!
2×2ghz,2gb ram,128mb vidi kártya
A vidi kari márkájával ne törödjetek.
A válaszokat köszönöm.
2002 előtti játékokat keress.
PL knight and merchants 1-2
Shadow Force 1
Tesó!
2002-es játékokkal mit kerzdjek?
Elmondanám még a COD4is viszi a gépem.Várom a KOMOLY válaszokat!
Iefigyelj öcskös!
Mért mivel játszak?Attól mert te lehet,hogy a kukikáddal játszól attól még más játszhat számítógéppel!
Magadnak köszönd hiszen te mondogattad,hogy 2002-es játékok.Ez az oldal buta emberekkel van tele.Én csak játékokat kértem ti meg keressek 2002-est.
1.Nem ezt kértem.
2.A gépem jobb mint amit ti ajánlotok
Szeretnék más játékokat is kérni hiszen a gépem elviszi a Call of Duty 4-et laggolás nélkül.
"Én csak játékokat kértem ti meg keressek 2002-est."
Te JÓ játékokat kértél, és JÓ játék volt ajánlva. Csak azzal játszol amit bír a géped? Így lekorlátozod magad durva 2 évjárat játékaira. A 2002-es már sz**r mert régi?
Az hogy a videókártya márkájával ne törődjünk, és odabiggyeszted hogy 128 MB, honnan a fenéből tudjuk, hogy mit takar? Voltak jó 128 MB-s kártyák, és sz**rok is.
És igen, az oldal tele van buta emberekkel, veled az élen.. Nem reagálok többet, már úgy is tudom kb. hogy mi lesz a válaszod erre.
Üdv!
Na tecsak nemondjad mert van nálam hűlyébb is hidd el.Ha a videó kártya 128mb-s és nem alaplapi akkor már 2004-től indulnak és írtam,hogy még a Cod 4-et is elviszi akkor csak nem sz**r gép már boccs és te vagy a buta emberek élén.Ha nem tudsz NORMÁLISAN olvasni.
Üdv.Pista
Na, eddig tartott, hogy kibökd: laptopod van.
Nehéz úgy játékot ajánlani, hogy nem törödünk (sic!) sem a gép, sem a vidi kártya márkájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!