Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wow. Os egérpadot honnan...

Wow. Os egérpadot honnan tudok rendelni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. dec. 5. 13:33
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) magyar oldalon nem sok választék van, pedig inkább onnan rendelnék... (fizetés miatt) nem tudok ebayen fizetni, csak párom, de meglepit akarok neki, úgyhogy az azért nem jó
2014. dec. 5. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy esetleg vehetsz neki más MMORPG-t is, ott a Guild Wars 2, egyszer kell csak fizetni érte, cd kulcsos oldalon nem annyira vészes:)

2014. dec. 5. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, annyi oldalt néztem, de szinte mindenhol csak egy ugyanazon kinézetű egérpadot láttam.... úgyhogy mégegyszer nagyon köszönöm :) Volt még egy tök jó wow-os kard alakú kulcstartó, de jó lenne megszerezni, de sehol nem tudom... [link] az ára is jó, meg tök jól néz ki :) csak nem találom hol lehetne beszerezni..
2014. dec. 5. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!