Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csapat tagokat keresek (Leauge...

Csapat tagokat keresek (Leauge of Legends)?

Figyelt kérdés
12 szint feleti fiu/lány jelenkezöket várok szeretnék egy csapatott alapitani elszánt jelenkezöket várok lehetöleg legyen skypja hogy elszántság alatt mit értek? olyan csapat tagok kellenek nekem akik elég elszántak ahoz hogy kijussunk a vb re.11 töl 18 éves korig várok MAGYAR nyelvü jelenkezöket .(12L 20.szint)

2014. dec. 3. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:

"akik elég elszántak ahoz hogy kijussunk a vb re"

ez vicces volt :DD

2014. dec. 3. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:

12-es accod van. Ez most a fő accod, vagy csak 1 x-edik smurf? mert ha ez az első, akkor jóóóóó messze állsz még a WCS-től, de még az LCS-től is.

Mindenesetre sok sikert a csapattagokhoz, szerintem facebook magyar lolosok oldalon előbb találsz játékosokat.

2014. dec. 3. 23:51
 3/4 anonim válasza:

Utolsónak üzenem, hogy lvl 20-as és 12 éves lány! :D

Hát figyelj elszánt vagy ez jó jel ;)

Lehet, hogy egy év múlva diában leszel, de lehet hogy maximum silverig jutsz. DE abban 100%-ig biztos vagyok, hogy még ha te challenger is leszel a máik négy ember valószínüleg low elon marad :D

Majd ha dia5 leszel meglátod milyen nehéz csapatot keresni...Én azt ajánlom, hogy juss el dia3ba

tök mindegy, hogy eune vagy euw...dia3 az eune-n is dia3!!! És HA ez sikerül akkor keress egy csapatot és akkor kezdj el álmodozni arról, hogy kijutsz a vb-re

Sok sikert :DDDDDDD

2014. dec. 6. 19:58
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket sokat segitettetek
2014. dec. 7. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!