Alice: Madness Returns mentés probléma?
Figyelt kérdés
Megvettem steamen, felraktam, minden tök jó, elkezdtem vele játszani, majd egy helyen elakadtam... kiléptem, később folytatni akartam, de csak újat tudtam kezdeni :/ nem mentett semmit, de úgy hogy belépéskor újra kérte a nevemet, meg mindent.
Mit csináljak vele? :(
2014. dec. 2. 18:20
1/2 anonim válasza:
You don't - directly anyway. The game, being true to it's console origins, uses a waypoint system. Every time you see a pocket watch symbol in the lower-right corner of the screen, you've hit a way point. They're usually at the beginning of scenes, or sometimes int he middle of long sequences. This is told to you right on the first screen the game shows you when loading, by the way.
Magyarul: A jobb alsó sarokban jelenik meg egy zsebóra, ha a játék ment. Ilyennel találkoztál?
2/2 A kérdező kommentje:
Persze, találkoztam sokszor. És mégse ment :(
2014. dec. 3. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!