Hány Sims 3 kiegészítőt bírhat el a gép?
A Sims 3 min. gépigénye Vistához:
1,5 gb ram
2,4 ghz cpu
Kb. ez a gépigénye a kiegészítőknek is. Plusz van, ahol 128 mb vanahol 512 mb vga van feltüntetve,ezt hold tudommegnézni h nekem mennyi?
Az én laptopom pedig:
3 gb ram
2 ghz cpu
Régebben 3 kiegészítővel volt fent és kissé akadozott, de most újra van minden telepítve és jobban működik.
Szerintetek hány kiegészítőt bírna el?
Szia
szerintem elbír a laptopod ilyen 10-15 kiegészítőt is.
a ramból van jó sok (viszonylag) neked ez jó.tudni kéne még a winchestered paraméterét (hány gigabyteos) hogy mennyi fér rá.az én gépemben 2giga ram van és jól elfut rajta a sims2 össz kiegészítője.szerintem a sims 3-nak sem nagyobb az igénye sokkal.töltsd le az everest nevű progit és ott mindent megmutat a gépedről.
ha azt elküldöd ide vagy priviben akkor meg tudom mondani pontosan.
A merevlemez az nem jelent gondot, mert elfér rajta, van még 350 gb szabad. A Sims 3-nak meg darabja foglal kb. 5-6 gb-ot.
Hát azért a Sims 2 min. gépigénye pl. pcguru-n megadva 800 mhz cpu és 256 mb ram :D ajánlottnál is csak 1,6 ghz cput és 512 mb ramot ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!