Van ehhez hasonló játék, mint például Warleaders Clash of nations?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az olyanféle játékokat, ahol megváltoztathatjuk a történelem kimenetelét, mint például Total war sorozat, aztán ráakadtam erre a játékra és nagyon megörültem, hogy megváltoztathatom a 2. világháború történelem kimenetelét, Nácik oldalán, Japánok oldalán, Franciák oldalán, csak amikor kipróbáltam nagyot csalódtam már az nem tetszett, hogy a Német katonák Angolul beszélnek, és még akcentust se fáradtak beletenni a készítők, amit valljunk be elég kiábránditó. Ja és kipróbáltam a Hearts of Iront is de az nem tetszik, bonyolult is és nincs benne csatamód.2014. nov. 30. 20:05
1/1 anonim válasza:
A HoI nem bonyolult csak kell egy kis türelem a megértéséhez.Pláne a 3. résznél. Warleaders Clash of nations nekem is megvan kipróbáltam aztán kuka. A fritzekkel lazán levertem a szövetségeseket aztán amikor elkaptam Winston-t nyertem...pedig CCCR-t még le se vertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!