Nevem Earl kérdése:
GTA V, vagy Dragon Age: Inquisition PS4-re?!
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, mind kettő szériát szeretem, de a kozeljövőben xsak az egyikre futja zsebpénzből. Légyszi indokoljatok is, pro, kontra mehet mind a kettőhöz2014. nov. 27. 20:19
1/3 anonim válasza:
A Dragon Age-et egy hete nyomom éjjel-nappal, 30 órám van benne, és minden percét élvezem. Mégis a GTA-t javaslom, mert az új grafika és az FPS mód elképesztően sokat dob a játékon. A Dragon Age-et később feltétlenül szerezd be, mert fantasztikus az is.
2/3 anonim válasza:
GTA. Rengeteg órát tudsz beleölni a Single részbe is hogy kimaxold, illetve ott van a multi ahol haverokkal akár 200+ órát is tolhatsz :D
3/3 anonim válasza:
én dragon age-t vennék a helyedben, de csak azért mert alapból rühellem a gta sorozatot, dragon age-t meg szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!