A league of legendsben mikor fogok tudni rankedezni? Ugyértem mikor fogok keretet kapni? (bronz, ezüst. Stb)
Figyelt kérdés
30 szintü vagyok már2014. nov. 27. 20:01
2/3 anonim válasza:
Jobban kifejtve: Szezonzárás pár hete volt assszem. Rankedezni most is tudsz, de január-február között lesz valamikor rank reset (tehát elejétől kezded), utána hivatalosan megkezdődik az S5. S5 végén ugyanúgy lesz jutalomosztás (köztül keret), az kb. egy év múlva várható.
3/3 anonim válasza:
a ranked ajándékok kiosztása minden szezon zárásakor történik meg. Ez most volt november 11-én. Neked leghamarabb victorius skined és/vagy kereted 2015 novembere körül lehet (jó 1 év múlva).
A keretet ezüst szinttől kapod, skint + wardot arany, vagy felette.
Jelenleg pre season fut, ekkor a rankedben elért eredményeid nem számítanak bele az új seasonbe, viszont MMR-ed nőhet, csökkenhet (eszerint kaphatsz jobb/rosszabb ellenfeleket, illetve magasabb MMR-rel a 10 meccs után magasabb divízióba kerülhetsz).
Bronzért csak 1 ikon jár, próbáld a képességeidet csiszolni és felmenni gold 5-be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!