A legujjab POU verzional ahol kocsid, es haziallatod is van, hol tudom letolteni a kifogyhatatlan penz hack at? Koszi szepen a segitseget elore is.
Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 10:37
1/4 anonim válasza:
Sehol, vagyishát aki pro játékos az nem hackel! Szivesen...-.-
2/4 A kérdező kommentje:
hat az az igazsag hogy elfelejtettem a pou ba a jelszavam uj telom lett es nem nagyon van kedvem ujra kezdeni a jatekot hat profinak nem is mondhatnam magam mert 1 ev kellet ahoz hogy a 100 szinten legyek de hat igy konnyeben vissza szereznem bar tudom nincs ertelme igy a jateknak de ellenek vele igy is
2014. nov. 27. 13:30
3/4 anonim válasza:
Linket nem enged hogy küldjek :c
DE ITT A LINK AHHOZ A VIDEÓHOZ: https://www.youtube.com/watch?v=T-JqH0Y5oWg
ÉS A LEÍRÁSBA AZT LINKELD BE ÉS AZUTÁN VALAHOGYAN ÍRD BE EZT A TELEFONOD KERESŐJÉBE! TÖRÖLD LE A POU-T TELEPÍTSD AZ ÚJ VERZIÓTÉS AZUTÁN BENNE LESZ A VÉGTELEN PÉNZ :)
4/4 A kérdező kommentje:
tudom ez nem az amire gondoltam. en az uj verziot keresem ahol mar haziallat es kocsi is van
2014. dec. 14. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!