Tudnátok ajánlani egy RC Helikoptert kb.15 ezer Ft értékben?
Én mindig is akartam egyet *_* csak sajnálom rá a pénzt, viszont sok ismerősömnek volt és figyelj a szerkezetére, hogy ne törjön el hamar (mert nem könnyű a landolás), és szerintem ha nagy a házatok akkor mindenképpen beltérit vegyél, mert akkor bármikor elő tudod venni, mert a kültérit könnyedén el tudja vinni a szél ezért csak ritkát tudnál vele röpködni főleg hogy mostanában ilyen rossz az idő :/
Tudom hogy nem konkrétan a kérdére válaszoltam, de remélem hogy azért tudtam segíteni ;)
A V911 jó választás, ha játszani szeretnél.
Strapabíró (a többi géphez képest), viszont a legkisebb szél is elviszi, ezért ez szobaheli.
Ezzel a géppel semmilyen komoly dolgot nem lehet megcsinálni, hiszen 4CH-s és stab. rudas.
Alapokat megtanulni jó, de ha modellezni szeretnél, oda komolyabb gép kell, ami sokkal drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!