Milyen játékok mennek ezen a gépen?
CPU:2,5Ghz.
RAM:1.5Gb.
VGA:256mb.
Ezekben a "műfajokban":RPG,FPS.
Háát. Most mit mondjak. Gta San Andreas-t lehet, hogy viszi, de azt se nagyon. Ne haragudj, de ezzel a géppel nem fogsz vinni semmilyen játékot. Ha csak nem régiekkel akarsz játszani. Mert ezen a Half life 2 is szerintem beakadna. De ajánlom ezt a weboldalt: canirunit.com
Nagyon jó kis weboldal, letöltesz egy java-t. És átszkenneli a gépedet, hogy milyen hardverek vannak benne és leirja, hogy mi menne rajta.
RPG:
-THE ELDER SCROLLS 3 MORROWIND + 2 KIEG TRIBUNAL,BLOODMOON
-THE ELDER SCROLLS 4 OBLIVION
-MIGHT AND MAGIC VI,VII,VIII,IX RÉSZEK
-GOTHIC 1,2,3
-DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC
-SYSTEM SHOCK 2 (GRAFIKAI JAVÍTÁS VAN HOZZÁ)
-WORLD OF WARCRAFT (ÖSSZES RÉSZE)
FPS:
-FAR CRY 1,2
-DOOM 3
-DEAD SPACE 2
-CLIVE BARKER'S UNDYING
-CALL OF DUTY 1 + UNITED OFFENSIVE,2,3,4
-BATTLEFIELD 1942
-BATTLEFIELD VIETNAM
-BATTLEFIELD 2+ARMORED FURY,EUROFORCE,SPECIAL FORCE,
-BATTLEFIELD 2142 +NORTHERN STRIKE
-ALIEN VS PREDATOR 1999
-ALIEN VS PREDATOR 2 + PRIMAL HUNT
-ALIEN VS PREDATOR 2010
-QUAKE 1,2,3,4
-COUNTER STRIKE 1.6 ,CODITION ZERO,SOURCE
Ja A Half Life 2,GTA San Andreas Simán menne neked ha még nálam is megy 2 régi gépen! Van Egy Asztali:
CPU:AMD 2,66 GHz
RAM:1GB
VGA:Radeon 9600 128 MB
ÉS EGY LAPTOP
CPU:1,8 Ghz
RAM:1GB
VGA:MOBILITY RADEON 7500 16 MB(ÉN IS ALIG HITTEM EL HOGY NORMÁLISAN MEGY A KÉT JÁTÉK VELE IGAZ NEM FULL GRAFON DE MENNEK...MEDIUMON)
remélem segítettem és találsz köztük kedvedre valót most kb ennyi jutott eszembe amik működtek,de midegyiknek meg is néztem a gépigényét.
szerintem azért az oblivion picit laggolna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!