Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL segitséget kérnék hozzáért...

LOL segitséget kérnék hozzáértőktöl! 3 karakter egészen megtetszett proba, vidik alapján! (maokai, vayne, xerath)?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik karaktert a legérdemesebb megvenni?....(nem vagyok még hajde nagy lolos lv16 vagyok)

2014. nov. 24. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:

nem ertem a sok lol-ost...

miert varjak hogy mi dontsuk el hogy ok mivel jatszanak

vedd meg mindharom karit es kesz

2014. nov. 24. 20:28
 2/9 anonim válasza:

Én a helyedbe egyiket se venném meg. LvL20-tól belépsz a tier 3 rúnákhoz és abból kéne összedobj egy ap és egy ad oldalt.

Maokai: Solo top nagyon op csak manaigényes. Ultija teamfightban nagyon jó izgalmas és jó karakter szerintem.

Vayne: Ő egy adc elég skilles és elég papír. Braum support mellett ér valamit. (én őt nem venném a helyedbe)

Xerath: Miden nagyon jó nagy range nagy burst, de ő is skilles nagyon. Passzívja is nagyon jó teamfightban nagyon erős tud lenni a full aoe spellek miatt.

Pár champion akit javaslok: Top - Fiora, IV. Jarvan, Malphite, Riven( ő egy kicsit skillesebb de nagyon erős tud lenni)

Mid - Katarina, Fizz, Annie, Akali

Adc - Caitlyn, Quinn, Draven(ő is elég skilles de nagyon brutális) És Vayne is de ő elég nehéz adc

Support - Leona, Thresh, Braum

Jungle - Warwick, Fiddlesticks, Master yi, Lee sin

2014. nov. 25. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki őket, mert lehet hogy nem neked való karik. Pl nekem lvl 6 óta Draven a main adcm, pedig nehéz karakter. Syndrával, Oriannával is tudok játszani, ellenben Masterrel ahányszor játszottam, mindig feedeltem. Vayne pár héten belül ingyenes lesz, Maokai és Xerath meg valamikor január fele kb.
2014. nov. 25. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Minden, amire "skillest" írtál, kb a leg ízimodabb trágya. XD vayne kb jobb klikk csá, létgémbe már ultit is lehet nyomni, hogy ne lehessen ám még véletlenül sem kitargetelni.

Xerath papír, és lassú. de ha elfeedelnek miden, igencsak fájni fogsz nekik.

Mao meg erdőbe jó, a twisted advance rohadt OP gankelésre.

2014. nov. 26. 11:55
 5/9 anonim válasza:
Nem kötoszködésből, nézd meg vayne difficultyját és próbálj meg vele normálisan játszani.. ő az egyik legnehezebb karakter a játékba. Ha elrontod az e-t akkor elég nehéz dolgod van.
2014. nov. 26. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:

lol'd.

Jobb klikk az egész, meg ha netán valaki feléd mászna, akkor q, pofán lövöd, fél hp eltűnik és nevetsz. Ultival meg kb mindegy mi csinálsz, nem fognak nagyon megütni, mert non stop ugrálsz láthatatlanságból ki-be. Ez kb olyan mint master yi, próbáld meg eltalálni miközben nem lehet direktbe sebezni. :D

2014. nov. 26. 18:09
 7/9 anonim válasza:
Milyen divíziós vagy te? Vayne a legnehezebb karakterek egyike. Support se mind1 neki. Pl egy Sonával sokra nemfog menni mert 1 stunnt kap azt szia, annyira papír
2014. nov. 26. 21:16
 8/9 Nami the Tidecaller ***** válasza:
Sonával nem fog bekapni egy stunt se,mert Sona szétpoke-olja az ellenfeleket. Ha meg bestunolják Vayne-t akkor Vayne reflexből hátrabukfenc, meg ott van Sonának a shield+heal (és a 20%-os sebzéscsökkentő ha pont fel van töltődve Sona passzívja).
2014. nov. 26. 22:24
 9/9 anonim válasza:
Jó, bocs rossz példát hoztam fel, De akkor is egy lvl 16os játékosnak nemnagyon kéne vayneval játszania, elég nehéz karakter. Akkor már inkább Maokai
2014. nov. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!