Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokémon videojátékok: Létezik...

Pokémon videojátékok: Létezik olyan, hogy mindet megszerezzem?

Figyelt kérdés
Az első néhány generációs játékokban vannak olyan exklúzívak, amiket ma már bajos bszerezni különböző technológiai okok maitt (régen kábellel kellett tradelni a verziók között, ilyesmi)? Vannak olyan event Pokémonok, amik már sehogyansem szerzhetőek be (vagy tudunk olyanról, hogy lesz ilyen a jövőben, soha vissza nem térő alkalmas pokémon)? Vannak prémium vagy különleges legendás pokémonok? Amiről tudok, hogy a harmadik generációs játékokban volt 3 oylan legendás, amik közül csak 1 jelent meg attól függően ,hogy a játék legelején melyik kezdőt választottuk, ezeket be lehet tenni egy mentett állásba, hogy meglegyen mind a három? Van esetleg valami amit kihagytam?

2014. nov. 23. 21:11
 1/1 Krisipoke ***** válasza:

Vannak olyan event Pokémonok, amiket már adtak valamikor, de ez nem jelenti azt, hogy már nem fogják soha. Pl. Mew-t vagy Celebit is ezer különböző alkalommal osztogatták már.

A másik példánál gondolom a FireRed/LeafGreen játékokra és bennük Entei/Suicune/Raikou-ra gondolsz. Más generációkban máshogy is meg lehet szerezni őket, de még a harmadik generáción belül is a Pokémon Colosseumban el lehet fogni mindhármat, és onnan bele tudod tenni a másik játékodba. Vagy simán szerzel két barátot, akik mással kezdtek, és velük elcseréled.

De egyébként minden játékban kapsz egy diplomát, hogyha összegyűjtötted az összes Pokémont, viszont ehhez nem kell megszerezned az event-only Pokémonokat, mint például a fentebb említett Mew-t és Celebit, így igazából bárki össze tudja szedni az összeset, és én meg is tettem eddig minden egyes generációnak legalább egy-egy tagjában.

2014. nov. 25. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!