Beragadtam wowban, hogyan tudnék újra játszani?
Figyelt kérdés
Mountal repültem, de csak benyomtam a num lock-ot, és nem figyeltem közben. Tenger fölött repültem, és meghaltam valahogy. Ez még ugye nem is baj, csakhogy spirit nincs aminél éledni tudnék, így vissza kéne mennem a testemhez. Csakhogy, az valahol az óceán kellős közepén van, és a szellem is elkezd fáradni amikor vízen megyek vele, majd visszarak a graveyard-hoz... viszont mountal gyorsabban repültem, mint ahogy most haladni tudok, és így sosem érek vissza a testemhez.
Warrios of Darkness szerón vagyok. Tauri oldalán próbáltam bugot javítani, de az sem segít.
Mit csináljak könyörgöm help :DDDD
2014. nov. 23. 18:16
1/1 anonim válasza:
írsz GMnek vagy adminnak, weblapon van support, dobsz egy emailt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!