Far Cry 4- ben miért nem tudom megtanulni a vehicle takedown- t?
Figyelt kérdés
Ugye az a feltétele, hogy teljesítsek egy Kyrat Film racing- et. A verseny sikeres befejezése után kiírja az eredményemet, illetve felajánlja a kilépés és az újra próbálás lehetőségét. Ha kilépek, akkor az eredményemet nem menti el, és a vehicle takedown- t sem tudom megtanulni, ha viszont a retry- ra nyomok, akkor amég tart a következő kör meg tudom tanulni, viszont ha ez után lépek ki, ugyanúgy elveszik. Próbáltam úgy is, hogy nem goldra, hanem silverre csinálom csak meg, de nem működött. Most én csinálok rosszul valamit, vagy ez valami egyedi bug nálam, mert sehol nem találkoztam vele az interneten.2014. nov. 21. 22:50
1/1 A kérdező kommentje:
A teljesítésért járó jutalmat sem kapom meg.
2014. nov. 22. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!