Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Konzolnál a multiplayer...

Konzolnál a multiplayer résznél csak a konzolos játékosok játszhatnak vagy a PC-sek is együtt?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert például egy Battlefieldnél a PC-s játékosok előnyben vannak irányíthatóság szempontjából.
2014. nov. 21. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ott is vannak bénák. Habár attól függ, hogy mihez szoksz hozzá. Lehet darálni PS-en vagy Xbox-on is. Amúgy meg általában a PS3as játékosok sem játszhatnak a PS4-esekkel, a boxnál is így van. Nem valami pozitív dolog ez, de így legalább nem cseszik el a játékot, mert sokak fel lehetnének háborodva, hogy de ő pc-s.. stb..

Az FF XIV A Realm Rebornban azt tudom, hogy ott össze van kapcsolva a játék midnen platformon, legalábbis a PS3-asokat nem tudom, de a PC-n létrehozott pc-s karakteremmel játszottam ps4-en billentyűzettel és egérrel.. :D

2014. nov. 21. 14:57
 2/2 A kérdező kommentje:
PS4-em volt BF4-eztem. El kellett adnom sajnos a gépet, mert úgy alakult eléggé hiányzik. Most viszont jobban állok, így lehet veszek végleg. Viszont kontrollerrel elég nehézkes volt játszani. Nem voltam rossz, de azért billentyűvel és egérrel jobban lehet aprítani.
2014. nov. 21. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!