Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mért szaggat ez a játék?

Mért szaggat ez a játék?

Figyelt kérdés

Ilyen gépem van:processzor: AMD Athlon (tm) 64 x2 dual core processzor 4200 + 2.20 GHz

Ram: 2Gb

oprendszer: windows 7 ultimate 32 bites

Video card: 1Gb Nvidia geforce GTS 250

És ezen szaggatott a cod 5, minimumon nem, de elindítottam game booster 3-al, és úgy tökéletesen viszi azon a garafikán ahogy feltelepítette. De a cod6-ot is, és a 7-et is kiakarom játszani meg sok más játékot is, és félek h ezeknél már szaggatna, és nemértem miért, ha valakimegtudná mondani h mi a baj, vagy lehet hogy a programokat kell frissíteni, fogalmam sincs. videokártya drivertmstraktam újra :) ha valaki tud segíteni azt megköszönném:)

2014. nov. 18. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Nincs CoD 5, 6, 7, stb. Az utolsó számozott epizód a 4. volt.

2. A GTS 250 öt éve egy középkategóriás kártya volt, ma már nem lehet túl sokat várni tőle. A konfigod úgy kb. a Modern Warfare 3-ig elég lehet minimum beállítások mellett, de pl. a Ghosts-hoz már 4GB RAM és GTS 450 a minimum, ezek alatt el sem indul.

2014. nov. 18. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
A World at War kicsit optimalizálatlan, nálam is szaggatott, pedig fent volt rajta a legfrissebb patch. Nyugodtan próbáld ki a Modern Warfare 2-t, 3-at, és a Black Ops-t. Lehet hogy még Game Booster sem kell neki. Nekem valamivel gyengébb a jelenlegi gépem, bár a processzorom az erősebb (1GB DDR2 1066MHz Kingmax RAM, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ 3.1GHz, Gigabyte GeForce 9500GT 512MB GDDR2 OC, Windows 7 Ultimate x86 SP1) és mindegyik magas beállításokkal futott 1024p-ben (1280x1024) élsimítás nélkül.
2014. nov. 18. 20:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat:) Am igen a ramot majd bővítem:)
2014. nov. 18. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!