Mit tegyek? (sims 3 origin fiók)
A problámám az hogy egyszer regisztráltam egy Origin fiókot amire beváltottam az összes Sims játékom termékkódját, de kitöröltem azt az email címet amivel regisztráltam így csak az origin alkalmazásról tudok belépni (ott nem kér email címet csak azonosítót!) És azóta csináltam egy új fiókot amibe be is tudok jelentkezni...De le szeretném tölteni a Sims honlapjáról a világteremtőt ami ingyenes, de csak akkor lehet letölteni ha be vagyok jelentkezve és regisztrálva van egy Sims játék termékkódja. A termékkódomat pedig nem tudom sajnos újra regisztrálni, mert a másik fiókomon (amibe nem tudok bejelentkezni) már regisztrálva lett az összes....
A kérdés az volna hogy hogy tudnám ezt a világteremtőt letölteni? Valahonnan máshonnan is lehetne?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
Köszönöm, megpróbálom. Azt már csináltam hogy kértem egy elfelejtett jelszó emailt (azt lehetett Origin ID alapján is) és arra az email címemre küldte ami most működik...megváltoztattam a jelszavam és ezzel az email címmel próbáltam bejelentkezni de nem sikerült...csak a másikba ami ugyan ezzel az email címmel van regisztrálva sajnos... Hogyha kitörlöm a fiókot amiben a játékok vannak akkor újra tudom regisztrálni a termékkódot?
És mégegyszer nagyon köszönöm a válaszod :)
Sajnos a játékokat nem lehet újra aktiválni.
Írnod kellene az Origin supportnak szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!