FaT4L 3RROR kérdése:
Letöltöttem a lol-t, de amikor a patchel 260MB van hátra, és a letöltés 0kbps-ra esik, és nem csinál semmit?
Figyelt kérdés
Mit lehet tenni?2014. nov. 16. 23:46
1/9 anonim válasza:
ott hagyni. Nálam is ezt csinálta, nem szabad piszkálni. 15-20 perc után magához tér és befejezi. Az opciókban a peer-to-peer kapcsolatot kilőheted.
2/9 A kérdező kommentje:
Oké de nekem másfél óra mulva is ugyan ezt csinálta:/
2014. nov. 17. 00:12
3/9 A kérdező kommentje:
Mert amugy régóta játszok, felhuztam magam es letoroltem most kb egy hónapja tortent aztan megint gondoltam hogy felrakom, de egyfolytában megáll egy csomo ideig hagytam de semmi.
2014. nov. 17. 00:13
5/9 KecskeMAN11 válasza:
igazábol nekem is ez a problémám :(
6/9 A kérdező kommentje:
Hát srácok, ki is kapcsoltam, egész éjjel ment kb 7 órát..de semmi..://
2014. nov. 17. 15:49
8/9 A kérdező kommentje:
van meg kb 600 gb, 2400kbps toltok, 8gigaram, 4 magos ku.rva processzor van ebben a szarban, es kicsit kezd idegesíteni, hogy ez a k.ikurt riot egy ilyen szar új patchert csinált, mert nem csak nekem van bajom ezzel..ku.rva idegesító, agyfas.zt kapok
2014. nov. 17. 21:33
9/9 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a probléma volt de én otthagytam estére és reggelre le patch-elt..vagy csinálhatod azt is, hogy mikor lemegy 0kb/s-re akkor ujrainditod a klienst és akkor onnan folytatja (miutan scannelte a fájlokat) és akkor igy lassan de biztosan le tölti a patch-et.Nálam mind 2 bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!