Lol-ba hogy tudok carryzni úgy hogy a többi 4 ember nagyon rossz?
akkor én most paltból ordibálok le :D
ez nagyon sok mindentől függ, de egyet jegyezz meg, nem minden meccset lehet megnyerni. vannak olyan meccsek ahol bármit tehetsz és sajnos úgy alakulnak a dolgok, hogy nem neked kedvez ami történik (rossz csapattársak, az ellenfél túl jó, esetleg nem jobbak de sokkal jobban megértik egymást és összhangban vannak) . számos oka lehet, de még a master-challanger játékosok is vesztenek meccset mikor gold-platban smurfölnek. ha engem kérdezel számomra mindig az a legfontosabb, hogy jól "ellegyek" a csapattársakkal, már az első pillanattól kezdve próbálok beszélgetni a supportommal/jungleremmel, lazítani a hangulatot. így egy-egy hiba után senki nem lesz ideges, nyugodt marad a hangulat, nem lesz flame, könnyebben vissza tudtok jönni a gamebe ha hisztek egymásban stbstb.. nekem pl ez a legfontosabb, de mindenki másban hisz. van aki meg sem szólal egész game alatt. ha pedig részletes választ szeretnél a kérdésedre nagyon sok jó kis guide van arra a neten, hogy mit hogyan csinálj ha carryzni akarsz. kezdve onnan, hogy milyen poszton játssz, mindenen át. feltéve ha tudsz angolul persze. (magyarul még nem kerestem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!