Minecraft túlélő, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A Minecraftban elkezdtem egy túlélő pályát, elég jól haladok benne. Építettem egy szép házat, van állat és növényfarmom is, lejárat a bányámba, a spawnerhez... És most igazán nem tudom, mit kezdjek vele, mit kéne tennem, hogy újra legyen értelme azzal a pályával játszani. Kifogytam az ötletekből, csak bányászgatok, barangolok, és az már unalmas. Adnátok jó ötleteket amik ismét izgalmassá varázsolnák a túlélő mapom?:)2014. nov. 15. 14:23
1/5 A kérdező kommentje:
Enchaltolni már tudok, és az Alvilágot is ismerem már.
2014. nov. 15. 14:25
2/5 anonim válasza:
Moddold meg. Több érc, több gép, több fa... :D
3/5 anonim válasza:
nézz videókat komolyabb redstone-os és/vagy automatizált rendszerekről.
PL építs nagy raktárat automatizált válogató rendszerrel. ink sac farm. 1.8-nál automatizált kaja farm farmer villager-rel.
Vagy húzzál fel egy komplett várost, több lakhelyet, építsd ki a vasutat oda. Tervezz látványos, bonyolult épületeket, rendszereket.
4/5 anonim válasza:
Azt a Minecraftban még nem nevezném túlélésnek... akik annak hívják, játszanának mondjuk az Unturned-el. Az már kemény túlélés.
5/5 A kérdező kommentje:
#1-2 köszi az ötleteket :D akkor elkezdek építkezni :D
2014. nov. 16. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!