Miért akad az assassins creed unity ps4-en?
Figyelt kérdés
Sokszor nagyon zavaró,miért van ez? valami játék hiba vagy a gép romlott el?2014. nov. 14. 16:15
1/10 A kérdező kommentje:
most olvasom hogy másnál is ez a gond, akkor most mi lesz igy marad vagy mi?
2014. nov. 14. 16:22
2/10 anonim válasza:
Szerintem patchelni fogják idővel
3/10 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem
2014. nov. 14. 17:03
5/10 anonim válasza:
Van egy haverom akinek Xbox One-ja van és neki is akadozik.
Ez valami optimalizálási hiba,de idővel ki fogják javítani.
Ennek a haveromnak gépre is megvan a Unity de ehhez még az i7-es fullos gépe is kevés.
6/10 A kérdező kommentje:
letöltöttem egy 882mb patchet és még mindig akad sajnos
2014. nov. 14. 20:00
7/10 A kérdező kommentje:
most lett hozzá még egy 800mb-os letöltöm ezt is
2014. nov. 14. 20:03
8/10 anonim válasza:
Na jobb lett a kövi patchel? :)
9/10 A kérdező kommentje:
jaja jobb lett most már nem akad annyira a nyitott tereken meg az utcákon, de a nagyobb épületek mászásakor még mindig beakad párszor,remélem ezt is megoldják hamarosan.mer amúgy a játék nagyon jó lett szerintem
2014. nov. 15. 16:51
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, egy csomo helyen olvasom hogy akad, meg embereknek az arca eltunik, stb., nekem semmi ilyen nem volt meg, kifogastalanul fut. Furcsa, kivancsi vagyok mitol lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!