Minecraft Beta 1.6.1:?
Elkezdtem egy új mappot,fát vágok...eljutok addig hogy már gyémánt szettem van van egy csomó aranyam és stb.
leraktam 8 aranytömböt középen egy lyukkal,és a közepébe a közeli fenyőrdőböl hoztam mohás követ,a netherből alvilági követ..és kraftoltam 4 vöröskő fáklyát,és egy kovakjő és acél-t.Egy szóval felépítettem a herobrine idéző kis piramist!oszt visszamentem a házam melleti bányába és elkezdtem bányászni,ekkor tnt robbanást hallottam(már este volt!),felmentem és a házam helyén kő és föld blokkok forgtak!Sikerült volna megidézni Herobrine-t?
Herobrine-t csak mod-dal lehet megidézni, a többi meg kamu :) Simán creeper durrantott.
De alapvetően Herobrine-t nem tudod leidézni az alap játékban, amolyan programozói trollkodás, hogy elhitetik veled :)
Igazad van előttem válaszoló,
Bár a béta 1.2-ben jött be a fenyőfa és a nyírfa, előtte csak tölgyfa volt. Ezek szerint már olyasmiféle fa volt, csak erdő nem?
A hozzászólások alatt nem díszből van dátum, szerinted egy több mint 2 éves poszt mennyire releváns? már 3 hétnél elavultnak számít egy kérdés, nem évek múlva.
"2016. júl. 15. 10:30"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!