Kassadint vagy Ezraelt vegyem meg Lolban?
Figyelt kérdés
Melyik erősebb?2014. nov. 13. 11:41
1/3 anonim válasza:
El kéne dönteni milyen poszton szeretnél játszani.
Kassadin mid-es, míg ezreal bot adc, közük nincs egymáshoz, nincs mivel összehasonlítani őket. Vagy mid AP ezreal-t akarsz? Mert az meg nem ér sokat egy normális AP-s ellen.
A másik meg: főleg rajtad áll, neked melyik áll kézre. Amelyikkel jobban megy, azzal játssz. Nem hiába van ennyiféle champ, mindenkinek más(abb) a stílusa, így sok champ van, sok taktikához lehet igazítani őket.
Egyébként meg Kassadin elég szép nerf-et kapott Q-ra (már nem silence-l), inkább Ezreal, HA csak ez a 2 lehetséges.
Egyébként meg Caitlyn adc vagy Katarina mid
2/3 savanyújóska válasza:
Melyikkel vagy jobb, én is ezt tudom mondani. Nekem Kassadin viszonylag megy, cserébe Ez-el meg egy trágya vagyok. Jelenlegi metában Kassa inkább top, ott nem nagyon van, aki agyonverne lane-en, Darius elég rossz matchup. Q silence nekem annyira nem hiányzik, okosabban kell játszani így, eléggé passzív Q-poke lesz a lane, ha olyan az ellenfél. Szerintem próbáld ki mindkettőt, egyébként AD Ezrealt nézve, lvl18-on Kassa nyer, ha jól játszik, de amúgy early-midben nem ugranék rá 1v1. (Hosszú a CD Riftwalkon, a Mistic shot meg sokat sebez...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!