Ha most kaptam meg a silver keretet lolban és rankedeznék egyet kettőt és leesnék bronzba akkor elveszne a keretem?
Figyelt kérdés
nem merek rankedezni mert még csak most kaptam keretet és meg akarom sokáig tartani2014. nov. 11. 15:38
1/2 anonim válasza:
Season vége, silverre lettél lezárva, a keret azt jelzi hogy silver-ben végeztél season 4-ben. Nem fog elpárologni ebben a season 5-ben ha minden igaz.
2/2 anonim válasza:
szezon 4 keretek egész szezon 5-ben megmaradnak, bármilyen ranked divízióban is legyél. Igaz ez a ward skin-re is (mivel nem vagy goldos, így morgana skined nem lett, de arra is igaz lenne, tehát megmaradna végleg a skin).
Majd szezon 5 végén (ami most kezdődött) meg a szezon 5-ben elért eredményeid alapján adnak keretet, skineket.
Nekem S3 silver ekretem egészen mostanáig megvolt, elvileg mostmár arany van, nem néztem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!