Hyper-Super Gamer PC összeállítása (csak a halál profik írjanak)?
Üdv!
Én mindig a Playstation híve voltam, de mostanság felkeltette az érdeklődésemet az a tény, hogy a PC sokkal sokoldalúbb.
Nekem most egy olyan 20000ft értékű PC-m van amin még az MP3 zene is csak akadozva megy. :DD
A kérdésem az lenne, hogy egy olyan PC amin a mai legmodernebb játékok futnak mennyibe kerülhet, illetve milyen alkatrészekből álljon? Nem igazán értek a PC-khez.
De pl olyan érdekelne amin hibátlanul és szaggatás mentesen fut a Titanfall, a COD legújabb része és a többi hozzájuk hasonló játék. Olyan PC érdekelne, ahol több ilyen nagyszerű játék is elfér. Nem olyat ahol feltelepítek 2 játékot és akkor az van hogy betelt a meghajtó meg ilyesmik. Hanem valami tökéletes megacsodát. :DD
ami a mai játékokat fullon viszi, az 250 ezer körül fog fájni. És ez csak maga a számítógép házastul, se egér, se bill, se képernyő, se hangfalak :)
Ha pontos gép összeállítást keresel, véleményem szerint a számítástechnika - hardverek résznél tedd fel ezt a kérdésedet, ott jobban értenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!