Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pyro-t miért nézik le sokan?...

Pyro-t miért nézik le sokan? (Team Fortress 2)

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy unskilled, könnyű vele játszani. Ha meghallják, hogy valakinek Pyro a kedvence, akkor lenézik. Szerintem vele is kell taktikázni, mint a többi kaszttal. Vagy tényleg olyan könnyű lenne?
2014. nov. 8. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Az, talán a legkönnyebb kaszt, és talán a legerősebb is. Gyors, Baromi nagyot sebez, soldiert, demomant, scoutot, spyt gyakorlatilag ellehetetleníti. Hozzá sem hasonlítható mondjuk egy demomanhez.
2014. nov. 8. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Imádom ezeket a baromságokat. Battlefieldben shotgunt használsz? Noob vagy, tanulj meg célozni! MMORPG-ben DPS kasztot játszol? Noob vagy, az igazi kemény csávók csak varázslóval tolják. És így tovább.

Benne van a játékban? Benne van. Lehet használni? Lehet. Akkor ne reklamáljon senki, hanem tanuljon meg Ő játszani!

2014. nov. 8. 21:10
 3/5 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem mert könnyű levadászni. A baj az hogy sok a noob akik leszolják a pyrokat mert gondolkodás nélkül eléjük rohannak. Van ám a pyronak is egy rakás gyenge pontja és semmivel nem jobb a többi kasztnál.
2014. nov. 8. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
2-es, épp ez az, hogyha ezeket az OP fosokat használod csak, akkor az csak annyit jelent, hogy egyáltalán nem tudsz játszani, és csak így tudsz sikereket elérni, ami elég vicces ha jobban belegondolsz. Lehet, szabályos, csinálhatod, csak szimplán szánalmas. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az ilyen 1 hit shotgunokat, meg pyrokat azért teszik be a játékokba, hogy a gyengébb playerek is tudjanak érvényesülni, akik amúgy 10 perc után otthagynák a játékot, és nem vennék meg a 15 eurós fos sapkákat.
2014. nov. 9. 09:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Én pl. Scout-tal ugyanolyan jól játszok, mint Pyro-val, csak nehezebb.
2014. nov. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!