Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki ajánlana nagyon jó...

Valaki ajánlana nagyon jó tört servert World of Warcrafthoz?

Figyelt kérdés

Akár magyar, akár külföldi, jöhet mindegyik.

Tényleg csak a legjobbak érdekelnének.

WOTLK.

2010. jan. 27. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:

www.thefrostmourne.eu

Ez egy magyar törtszerver, kb 3-400 az átlag playerszám, kevés a cheater, viszonylag kultúráltabbak az emberek mint más szerveren. Antihack van, automatikusan egy program banolja őket + wintradelőket keményen megbüntetik, ha lebuknak. 3.2.2a lesz szombattól. Most mégcsak BC-n van.

2010. jan. 27. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:

silverwing: blizzlike pvp szeró (3.1.3 de northrend még nincs bent)

a többi vagy agyonzsúfolt/napi 5-6 dc vagy tele van lámákkal

a tfm-ről meg annyit, hogy egyszer már át akart állni LK-ra, és persze most is ebből 3.2.2-re kell, nehogy 0.9el meg 1.3al előbb normálisan megcsinálják

2010. jan. 27. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jelenleg nem létezik jó tört szerver...

Nem egyen jártam mostanság és mindben csalódnom kellett. Elit CPU-ról hallottam jó dolgokat. Amúgy megsúgom halkanaz ilyen No DC No Lagg legtöbbször nagy kamu. Vagy azért nincs DC, lagg mert az átlag player 3 és 5 között mozog.

2010. jan. 27. 19:49
 4/8 anonim válasza:
Tauri WoW 2000-3500 online player csúcsidőben. Wotlk. A legjobban scriptelt tört szerver amit valaha láttam.
2010. jan. 29. 02:27
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Eredeti lenne a legjobb, de most se időm se pénzem... S:

2010. jan. 29. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
A Tauri a "sokan vagyunk és még több a gyíkláma" kategóriába tartozik.
2010. jan. 29. 17:40
 7/8 anonim válasza:
Előző kommentnek nincs bizonyított alapja. Eredeti realmokon is ennyi vagy még több online player van (mert a Blizzard ennyinek ítélte meg az optimális létszámot), tehát létszámban ez hasonlít legjobban az eredetire.
2010. jan. 30. 02:27
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

eszméletlen sok player és wotlk minden javítva dk is northrend is van blizzlike kevés noob,paraszt

2010. febr. 11. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!