Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mért nem indul a sims 3?

Mért nem indul a sims 3?

Figyelt kérdés

Letöltöttem, crackeltem és mindent úgy csináltam ahogy kell, youtube videókat néztem, hogy mit szúrhattam el de ott is ugyanezt csinálták. telepítés után először mindig megy, de miután kilépek a játékból és ha megint játszani szeretnék, azt írja ki, hogy tegyem be a lemezt (pedig crackeltem!) . esetleg lehet valami köze ahhoz(bár kétlem) hogy melyik meghajtóra telepítettem?

Olyanok ne írjanak akik csak azt mondják vegyem meg! A többieknek előre is köszönöm :)

2014. nov. 7. 14:25
 1/1 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=id8mUm1VISo

tölts le ahogy mutatja(link a leíásban) azután telepísd a Daemon Tools Lite-ot és miután letöltötte a simset jobklick a rar-ra és társísd vele.azután a meghajtóra 2-szer katt és telepíti.azután amit másold be azt amit ő és telepíti és kész.megy a játék.de kell hozá java.

2014. nov. 7. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!