Vili13 kérdése:
Mikrofonos fejhallgató?
Figyelt kérdés
Olyan fejhallgatót keresek amiben tisztán hallják a hangomat nem zúg és nem recseg. Kizárólag beszédhez kellene a hangzása nem érdekel.2014. nov. 6. 21:13
1/5 anonim válasza:
Trust GXT 10
Ezzel még a tőled 3-4méterre lévő embereket is hallani. Beszédre jó és a hangzás is tiszta( mert ha már vesz az ember akkor vmi rendeset vegyen :D)
2/5 anonim válasza:
Rengetegen leírták hogy törékeny. Ha ilyen tulajdonságai vannak akkor nem azzal a szöveggel promoznám a cuccot hogy: "mert ha már vesz az ember akkor vmi rendeset vegyen :D"
Mert ez így igaz és a normális fejhallgatók 17-18 e. forint körül kezdődnek. Ha a hangzás nem érdekel csak a bemenő jel minősége vegyél egy normálisabb álló/talpas mikit és egy gyengébb fejhallgatót.
4/5 anonim válasza:
Személy szerint szépen megjártam az Ozone márkával. Ez persze nem azt jelenti hogy másnak nem jöhet be, de nekem bírta 3 hétig. Hozzátenném hogy nem dobáltam meg hasonlók. Egyszer lehajtottam a mikrofont és többé vissza sem tudtam tenni a helyére. Egy próbát lehet hogy megér, de az én szememben a márka nem létezik.
5/5 anonim válasza:
Ez a legeslegjobb cirka 56000 ezer forintér :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!