Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mortal Kombat 4-ben Sub-zerova...

P@rkour07 kérdése:

Mortal Kombat 4-ben Sub-zeroval hogyan kell a "slide"-ot csinálni?

Figyelt kérdés
Elvileg low punch+block+low kick de nekem nem csinál semmit. Próbáltam egyszerre is meg egymás után is lenyomni a gombokat de sehogy se csinálja.
2014. nov. 4. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Pedig ez az, lk+lp+blk egyszerre. Rengeteget játszottam vele, és a kedvenc karakterem, szóval biztos lehetsz benne. Talán rosszul időzíted a lenyomást, vagy közben nyomsz más gombot, emiatt ezeket már nem érzékeli a billentyűzet.
2014. nov. 5. 02:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is a kedvencem, de sehogy se sikerül megcsinálni,ha nem nyomok más gombot akkor se csinálja. Egyébként azt észrevettem, hogy practice módban amikor alul kiírja, hogy melyik gombokat nyomom le, akkor ebből a 3-ból csak 2-t ír ki. Lehet,hogy valamiért a 3.-at már nem érzékeli és ez a gond? Ötletem sincs mért nem megy. Unokatesóm ismertette meg velem a játékot és ő se tudta megcsinálni soha.
2014. nov. 5. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem szokott sikerülni csak, ha rossz az időzítés, vagy közben nyomsz egy iránygombot, esetleg ketten játszotok egy billentyűzetről, és túl sok gomb van lenyomva.
2014. nov. 5. 14:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem értem. Azért kösz!
2014. nov. 5. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Na most már sikerült. Az volt a baj, hogy az irányítást átállítottam más gombokra. Az alapértelmezett beállításon megy.
2014. nov. 5. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyéni beállításon is illene.
2014. nov. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!